PLAY! ; PLAY! Zine

Stižu nastavak Star Wars Battlefront i novi Need For Speed

Iz zvaničnog izveštaja koji je izvršni direktor Electronic Arts, Endru Vilson (Andrew Wilson), dao svojim akcionarima, saznajemo da će nastavak igre Star Wars Battlefront. studija DICE, stići već ove godine u “sezoni praznika” što je u Americi period septembar-decembar.

Ono što je posebno interesantno jeste činjenica da će igra imati i singleplejer kampanju, nešto što je mnogima najviše nedostajalo u prvoj igri. Rečeno je da će igra biti mnogo veća i da će omogućiti igračima “da posete veliki broj novih lokacija i da igraju sa mnogim čuvenim herojima i karakterima kroz mnogobrojne ere Star Wars sveta”.

Pominje se još i da su Rogue One i The Force Awakens otvorili mnoge nove pravce za razvoj novih priča, tako da nije nemoguće da će priča kampanje u Battlefront nastavku biti na neki način povezana sa ovim filmovima.

U dokumentu se takođe pominje da ćemo (fiskalne 2018. godine) dobiti i novu Need For Speed igru, za koju Endru kaže da veruje da je “najbolja i najlepša NFS igra koju su ikada napravili”.

Ceo izveštaj za akcionare možete pogledati OVDE.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!