PLAY! ; PLAY! Zine

Titanfall 2 dobija Live Fire mod

Jedan od nama u redakciji najomiljenijih šutera iz prošle godine, Titanfall 2će ovog meseca dobiti besplatni novi mod naziva Live Fire, koji je varijacija na temu “Capture the Flag”.

Ovaj frenetični novi način igranja donosi brze i eksplozivne 6-na-6 partije, gde snage odmeravaju isključivo piloti, odnosno ljudi, bez svojih Mech pratilaca. Sav akcenat u novom modu je na brzoj i momentalnoj akciji prsa-u-prsa, bez previše okolišanja.

Mape su male i sabijene tako da se sukob momentalno inicira, hteli vi to ili ne. Respawn ne postoji, jednom kada umrete u rundi, to je to. Same runde traju svega 60 sekundi (ukoliko pre toga neka ekipa ne pogine u celosti) i pobednik na kraju runde je ona ekipa koja drži neutralni Flag. Partije se igraju u bo5 formatu, odnosno na 3 dobijene runde.

Mod će doneti i dve nove mape, Stacks i Meadow, specijalno dizajnirane za igranje u “Živoj vatri”. Tačan datum izlaska nije poznat, ali kao što smo rekli, to će biti ovog meseca i biće potpuno besplatan za sve vlasnike igre. Kao u ostalom i sav dodatni sadržaj za Titanfall 2.

 

Naš Gaming Podcast

Facebook:

PLAY! Zine Instagram:

  • Some might tell you that this is marketing for forthcominghellip
  • Did you read our review of Desync yet? Of nothellip
  • This monday sure feels like Friday The 13th with Jasonhellip
  • I got no clue whats going on but its sohellip

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!