PC

Titanfall 2 dobija Live Fire mod

Jedan od nama u redakciji najomiljenijih šutera iz prošle godine, Titanfall 2će ovog meseca dobiti besplatni novi mod naziva Live Fire, koji je varijacija na temu “Capture the Flag”.

Ovaj frenetični novi način igranja donosi brze i eksplozivne 6-na-6 partije, gde snage odmeravaju isključivo piloti, odnosno ljudi, bez svojih Mech pratilaca. Sav akcenat u novom modu je na brzoj i momentalnoj akciji prsa-u-prsa, bez previše okolišanja.

Mape su male i sabijene tako da se sukob momentalno inicira, hteli vi to ili ne. Respawn ne postoji, jednom kada umrete u rundi, to je to. Same runde traju svega 60 sekundi (ukoliko pre toga neka ekipa ne pogine u celosti) i pobednik na kraju runde je ona ekipa koja drži neutralni Flag. Partije se igraju u bo5 formatu, odnosno na 3 dobijene runde.

Mod će doneti i dve nove mape, Stacks i Meadow, specijalno dizajnirane za igranje u “Živoj vatri”. Tačan datum izlaska nije poznat, ali kao što smo rekli, to će biti ovog meseca i biće potpuno besplatan za sve vlasnike igre. Kao u ostalom i sav dodatni sadržaj za Titanfall 2.

 

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top