PLAY! ; PLAY! Zine

Znamo sistemsku zahtevnost za Mass Effect: Andromeda

Na Originu (Electronic Arts pandanu Steama) se pojavila informacija za Mass Effect: Andromeda koja pre izlaska svakog velikog AAA naslova uvek najviše zanima domaće gejmere: “Kakav mi komp treba i da li ću moći da se igram na mojoj krntiji?”

Po onome što vidimo, zahtevnost uopšte nije labava, ali nije ni nešto preterana (svakako ne “prodajem bubreg” level) , pa ćete moći da igrate igru na zadovoljavajućim podešavnjima i sa nešto prosečnijim i starijim mašinama, vrlo slično kao Battlefield 1, koji je nas u redakciji iznenadio svojim dobrim performansama, kada smo ga prvi put probali.

Ovo su minimalne komponente potrebe da biste pokrenuli igru:

OS: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 ili Windows 10
PROCESOR: Intel Core i5 3570 ili AMD FX-6350
RAM: 8 GB RAM
GRAFIČKA: NVIDIA GTX 660 2GB ili AMD Radeon 7850 2GB
HARD DISK: 55GB slobodnog prostora

Ukoliko pak želite da u igri uživate na optimalan način i sa podešavanjima na gornjim delovima skala, potrebna vam je mašina sa minimum ovim komponentama koje developeri preporučuju:

OS: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 ili Windows 10
PROCESOR: Intel Core i7-4790 ili AMD FX-8350
RAM: 16 GB RAM
GRAFIČKA: NVIDIA GTX 1060 3GB ili AMD RX 480 4GB
HARD DISK: 55GB slobodnog prostora

Da li ste spremi za četvrto izdanje Mass Effecta? Ili će pak prolećna kupovina patika i garderobe morati da se preskoči zarad kojeg novog parčeta hardvera? Izlazak iz kuće je ionako precenjen, pa pobogu – U Andromedi ćete obići čitavu galaksiju!

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!