Opisi igara

8 najočekivanijih igara u martu

Zajedno sa lepim vremenom mart nam donosi impresivnu listu igara. Zaokružite ove datume u kalendaru i na vreme otkažite sve obaveze! Krenimo redom, kalendarski kako to i dolikuje:

 

The Legend of Zelda: Breath of the Wild (3. mart)

Ljubitelji Zelde su već otkazali sve svoje obaveze do kraja godine kako bi odigrali novu legendu. Prve kritike opisuju igru kao savršenstvo i remek delo. Tako da jedina prepreka koja postoji može biti ako ne volite generalno ovaj serijal

Lego Worlds (7.mart)

Da li će Lego Worlds postići bar deo uspeha koji je postigla igra inspirisana upravo omiljenim kockicama – Minecraft? Nekako verujemo da Lego jednostavno ne može da omane. Lego igre su velikom većinom bile zabavne, a Lego film je fantastičan. Dakle, Minecrafte!

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands (7.mart)

Koliki je hajp oko igre dovoljno ilustruje međudržavni incident između Bolivije i Francuske. Zatvorene i otvorene bete igre su namakle redordan broj igrača tako da sa razlogom treba očekivati da će igra sjajno proći (ako ne bude pehova kao sa Divisionom). 

Star Trek: Bridge Crew (14.mart)

Ubisoft će biti distributer ove igre sa intersantnim konceptom – svaki igrač je šef jednog sektora na brodu. Baš kao i u seriji, možete biti kapetan, ali i pilot, igrajući se sa svojim prijateljima. Iskreno, grafika deluje kao C produkcija, ali to neće biti toliko važno ako je gejmplej dobar.

Styx – Shards of Darkness (14. mart)

Nekad je dobro biti zao. U ovoj stealth fokusiranoj igri nalazite se u ulozi goblinske spodobe Stiksa koji mora da sazna zašto su Dark elfovi sklopili savez sa Patuljcima. Gejmplej obećava, a i osveženje je da nakon neke tamo zgodnjikave Lare Croft skakućete okolo kao zelena napast.

Mass Effect: Andromeda (21.mart)

Andromeda je najvažniji naslov koji stiže ovog meseca i kao takav je hajpovan do iznemoglosti. Sa novom galaksijom tu su i novi glavni junaci, ali do sada neviđene rase vanzemaljaca. Akcija je naravno unapređena, kao i grafika, tako da ne sumnjamo da će igra biti apsolutni hit.

 

Vikings: Wolves of Midgard (23.mart)

Stiže nam još jedan dijabolični klon, tj. akcioni RPG, koji se nada da će pronaći publiku koja je veoma izbirljiva kad su ove igre u pitajnu. Ako igra ispadne propast, uvek ćemo imati Diabo 3 i Path of Exile (ovaj drugi je besplatniji).

Strafe (28.mart)

Indi igra koja je omaž najboljim pucačinama 90-ih (ko je rekao Doom) uz sjajni dodatak. Naime, igra pored hektolitara krvi nudi i proceduralno generisane mape, što znači da ćete stalno igrani do tada neviđen nivo! Kako će to izgledati u praksi  saznaćemo krajem meseca.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top