PC

Battalion 1944, kao Call of Duty pucačinu, objaviće Square Enix

Razvoj CoDolike pucačine koja, navodno, predstavlja sve ono što su fanovi klasičnog Call of Duty želeli već nekoliko godina (i praktično pronašli u Battlefield 1) dobila je novi zaokret.

Ova igra je dobila veliku medijsku pažnju nakon Kickstarter kampanje prošle godine. Developer Bulkhead Interactive predstavio je svoje viđenje pucačine iz Drugog svetskog rata, igrači su se primili što je skrenulo pažnju velikim studijima.

Nju je pokupio Square Enix, koji će podržati ovu igru koja je planirana da izađe na leto za PC, PS4 i Xbox One. To je deo Square Enix Collective inicijative koja se bavi promocijom Kickstarter kampanja malih razvojnih studija. Verovatno se ide logikom da mala ulaganja na više strana mogu da izrode veliku zaradu ako samo neka od igara postane hit.

Razvojni studio je u svetlu nove saradnje obećao gameplay trejler u narednim nedeljama. Nadamo se da ćemo konačno opet pucati po Švabama kao u dobra stara Call of Duty vremena!

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top