PLAY! ; PLAY! Zine

Bethesda i AMD udružili snage

Na ovogodišnjoj Game Developers konferenciji Bethesda, izdavač igara Fallout i Skyrim, je najavila strateško partnerstvo sa AMD-om.

Kako kažu iz Bethesde, fanove očekuju “neviđene performanse” koje biti rezultat ove saradnje. U obraćanju medijima AMD je objasnio da se parterstvo odnosi na više igara:

“Bethesda i AMD će sarađivati na razvijanju i bržoj implementaciji novih tehnologija poput AMD Ryzen procesora, Radeon grafikih karti i AMD servera koje će koristiti nove Bethesda igre. Bliska saradnja će kombinovati hardver, softver talente iz obe firme kako bi se omogućilo neverovatno iskustvo korićenjem novih tehnologija. Ovo je izuzetno vreme u indstriji gde igre zahtevaju jači hardver kako bi isporučile detaljne svetove i likove u još višim rezulucijama sa više frejm rejta i još kvalitetnijim podešavanjima.”

Ostaje da se vidi kako će se ova okrenutost AMD tehnologiji odraziti na performanse. Nadamo se da Intel/Nvidia fanovi Bethesda igara neće biti zakinuti, dešavalo se ranije da pojedine igre jednostavno loše rade na AMD ili Nvidia okrenutim platformama. U svakom slučaju skupljajte novce za novu konfiguraciju, evo već se pojavila i nova Nvidia grafička, očekujemo ATI odgovor.

 

Naš Gaming Podcast

Facebook:

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!