PC

Call of Duty: Modern Warfare remaster dobija još mapa

Kad je stigla nova našminkana verzija stare igre fanovi su bili srećni. Ali šta se to desilo u međuvremenu da igrači prosto odlepe na vest o novim mapama, ali ne od sreće?

Activision je došao na ideju da izbaci Variety Map Pack prvo za Playstation 4 21. marta, a onda i za PC i Xbox One. Ovaj paket bi sadržao četiri klasične mape remasterovane po istom principu kao i igra. Reč je o mapama Broadcast, Chinatown, Creek i Killhouse.

Variety Map Pack nije novina za CoD igrače. Istoimeni paket se pojavio pre sedam godina i koštao je 5 dolara manje nego ovaj poslednji za koji ćete morati da izdvojite 15 dolara. Igrači su po forumima najavili oštrenje kuka i motika a sve zbog toga što su očekivali da dobiju kompletan remaster stare igre a ne da opet nešto plaćaju. Svima je bilo prirodno da remaster obuhvata sve dodatke za igru, tj. ono što zovemo Game of the Year izdanje.

Activision je procenio da je to loša ideja i da je bolje da naplate svoj rad, s obzirom da ove mape nisu bile deo originalne igre nego su dodate naknadno.

Nakon što je CoD: Infinite Warfare razočarao i poklekao pod sjajnom konkurencijom u vidu Battlefield 1, čini se da bi par mapa za dž bio sjajan PR potez. Da se to desilo, možda ne bi bilo ovoliko negativnih glasova na videu koji najavljuje Variety Map Pack:

Kad se na to doda da je svojevremeno trejler za Infinite Warfare imao nadrealan broj negativnih glasova, pitamo se šta je Activisionu trebalo da ulazi u klinč sa fanovima. Da podsetimo, da bi igrači došli do remastera igre trebali su da ispljunu više desetina evra, da bi se posle saznalo da su ubačene i mikrotransakcije, a sad je tu i ovaj DLC sa mapama koji se plaća. Srećom, igrači nisu zlopamtila, dajte im dobru igru i nešto stvari besplatno i voleće vas opet!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top