Vesti

Danas je izašla Ghostbuster igra za koju niko nije znao da postoji

Neke igre izlaze uz veliku pompu, a neke izađu a da niste do tada ni znali da se uopšte prave.

Sony je objavio danas da su izbacili  Ghostbuster VR igru i da je ona dostupna na Playstation Storeu. Pun naziv igre je Ghostbuster is Hiring: Firehouse je prva epizoda u planiranoj seriji Ghostbusters igara koje će izaći za Playstation VR.

Iz nekog nepoznatog razloga, priča se dešava u okviru rimejka u kome su Isterivači žene. Dotični film je ok prošao na blagajnama ali je daleko od toga da je zadovoljio.

Igra predstavlja prvu epizodu i omogućava vam da se šetkate po kancelariji Isterivača i igrate se sa njihovim oružjima. Igra ne deluje kao nešto što će nas baciti u ekstazu, ali eto ako nemate pametnija posla, pretpostavljamo da i na ovaj način možete gubiti vreme.

Od svega nam je ipak najinteresantnije kako Sony nije apsolutno želeo da uloži ni dinar u promociju igre, kao da je pretpostavljao da su to bačene pare. Ako imate višak para, onda kupite ovu igru ili još bolje, te pare upakujte u kovertu i pošaljite nama – nestaće poput duha!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top