PLAY! ; PLAY! Zine

Dawn of War 3: Otkriven datum izlaska!

Nedavno su nam developeri prikazali mape koje nas očekuju u Dawn of War 3, a mi smo to lepo odgledali ubeđeni da igra neće skoro (bilo je najava da će igra izaći u drugom delu godine).  Videli smo i kako izgleda jedna misija, što je doprinelo tome da budemo još nestrpljiviji. Ipak, kao grom iz vedra neba pogodila nas je vest da DoW3 stiže veoma brzo, i to sledećeg meseca! Reč je o PC ekskluzivi čiji se izlazak očekuje 27. aprila.

Pored datuma izlaska objavljene su verzije paketa igre – postojaće Standard, Limited i Collector’s edicije. Paket za kolekcionare donosi Godsplitter čekić za krckanje oraha i lobanja demona kao i steg fakcije. To nije sve, kolekcionari mogu da računaju i na art book i soundtrack iz igre, dok će sama igra biti u fensi pakovanju. Ako ste preorderovali igru možete da računate i na Masters of War Skin Pack. On vam donosi skinove za Super Walker Elites: Dark Queen skin za Lady Solariu (Imperial Knight), Ghost Seer skin za Farseera Taldeera (Wraithknight) i Big Kustom skin za Beauty (Morkanaut)

Lepotica

Ako je verovati developerima iz Relica pašćemo u nesvest od sreće! Igra se vraća korenima, nakon squad based strategije opet ćemo imati mogućnost pravljenja baze, biće mnogo više jedinica na mapi, a borbe će biti nikad veće. Dok ne izađe Trojka, pročitajte koje su to najbolje Warhammer 40k igre koje su ikada izašle

Pogledajte preorder trejler koji se pojavio danas i gde smo i saznali datum izlaska:

 

 

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!