PC

Dawn of War 3: Otkriven datum izlaska!

Nedavno su nam developeri prikazali mape koje nas očekuju u Dawn of War 3, a mi smo to lepo odgledali ubeđeni da igra neće skoro (bilo je najava da će igra izaći u drugom delu godine).  Videli smo i kako izgleda jedna misija, što je doprinelo tome da budemo još nestrpljiviji. Ipak, kao grom iz vedra neba pogodila nas je vest da DoW3 stiže veoma brzo, i to sledećeg meseca! Reč je o PC ekskluzivi čiji se izlazak očekuje 27. aprila.

Pored datuma izlaska objavljene su verzije paketa igre – postojaće Standard, Limited i Collector’s edicije. Paket za kolekcionare donosi Godsplitter čekić za krckanje oraha i lobanja demona kao i steg fakcije. To nije sve, kolekcionari mogu da računaju i na art book i soundtrack iz igre, dok će sama igra biti u fensi pakovanju. Ako ste preorderovali igru možete da računate i na Masters of War Skin Pack. On vam donosi skinove za Super Walker Elites: Dark Queen skin za Lady Solariu (Imperial Knight), Ghost Seer skin za Farseera Taldeera (Wraithknight) i Big Kustom skin za Beauty (Morkanaut)

Lepotica

Ako je verovati developerima iz Relica pašćemo u nesvest od sreće! Igra se vraća korenima, nakon squad based strategije opet ćemo imati mogućnost pravljenja baze, biće mnogo više jedinica na mapi, a borbe će biti nikad veće. Dok ne izađe Trojka, pročitajte koje su to najbolje Warhammer 40k igre koje su ikada izašle

Pogledajte preorder trejler koji se pojavio danas i gde smo i saznali datum izlaska:

 

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top