PLAY! ; PLAY! Zine

Deadpool 2: da li smo to dobili Cablea?

Ekipa nastavka Deadpoola će uskoro biti kompletirana i sa najvažnijim likom u filmu, posle Vejda Vilsona, naravno.

Cable, čuveni lik iz X-Men stripova najavljen je za Deadpool 2, ali potraga za glumcem traje već neko vreme. Neki glumci su se sami javljali, neki su bili predmet tračeva, ali čini se da su dva glumca ušla u najuži izbor.

Kako javljaju izvori, u najužem izboru našli su se Majkl Šenon, poznatiji kao general Zod iz Supermena i, pazite sad, Bred Pit!?! Kako je Deadpool ipak najvažniji lik u filmu i niko ne sme da bude veća zvezda od njega, teško je očekivati  da će Bred Pit biti deo filma.

Tu je takođe pitanje finansija, jer je opšte poznato da ekipa koja stoji iza Deadpoola namerava da ostane u okvirima budžeta iz prvog dela (58 miliona dolara). To znači ne treba očekivati da će neke desetine miliona dolara otići nekom poznatom imenu iz Holivuda.

Sve nas to upućuje na Majkla Šenona koji fizički čak i podseća na Cablea. On će se pridružiti Rajanu Rejnoldsu i Zazi Bic koja će tumačiti Domino u nastavku. Nadamo se da je ovim završena potraga i da će snimanje ubrzo krenuti. Budite uz Play!Zine za sve novosti u vezi Deadpoola.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!