PLAY! ; PLAY! Zine

Deadpool 2: otkrivena je glumica koja će biti Domino

Nakon mnogih tračeva konačno je zvanično objavljeno ko će biti Deadpoolova saputnica u novom filmu. Domino je takođe mutant-plaćenik pa je logično da se se susresti sa Deadpoolom. Rajan Rejnolds je na svoj način objavio ko je u pitanju:

Reč je o Zazi Bic, koja se proslavila u seriji Atlanta i pred toga nemamo nešto previše informacija da vam damo o njoj. Pominjale su se mnogo poznatije glumice, ali se čini da producenti žele da zadrže akcenat na Rajanu Rejnoldsu i Deadpoolu pri tom ne bacajući previše para za slavna imena.  Iako ne znamo mnogo o novoj Domini, već nam je stigao prvi fanovski poster koji je uradio BossLogic, poznat po svom kreiranju alternativnih postera sa glumcima za koje se priča da će biti izabrani za neku ulogu:

Kad smo već kod Deadpoola, ozvaničeno je da će se pojaviti i u filmu X-Force koji će nezvanično biti Deadpool 3. Njemu će se u tom filmu, kao i u nastavku Deadpoola, pridružiti Cable, samo što još uvek ne znamo ko će ga glumiti. Pominjan je čak i Rasel Krou, ali ako nam angažovanje glumice za Dominu govori  nešto, to je da ne bi trebalo da očekujemo velika imena. Za sve informacije od Deadpool nastavku budite uz Play!Zine.

 

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!