Opisi igara

Iz Bethesde javljaju da će Fallout 4 VR biti nešto najbolje na svetu ikada

Nema ništa bolje od realistične najave neke igre kao što je Bethesda upravo najavila Fallout 4 VR. Ako za neki igru kažete da je nešto “najneverovatnije što smo videli u životu” bolje bi im bilo da je tako, jer sad imamo ogromna očekivanja.

Bethesda je najavila VR verziju Fallout 4 na E3 sajmu prošle godine. Ništa nije predstavljeno od igre ali je obećano da ćemo je uveliko igrati za 12 meseci. Igra će se pojaviti na ovogodišnjem E3 a Pit Hajns je preneo uzbuđenje game directora Toda Hauarda koji je famozno izjavio da je “Fallout 4 VR je najneverovatnija stvar koju ste ikad videli u životu!”

Ne znamo za Hauarda, ali već sad u glavi imamo bar 10 stvari koje smo videli u životu a koje su neverovatnije od VR igre, ma kako bogovska ona bila. Ali čekajte, ima Hauard još toga:

“Ne možete ni da zamislite kako izgleda igrati u virtuelnoj realnosti Fallout 4 i koliko realistično izgleda sve što pogledate okretanjem glave. Oduvaće vas, to je najluša stvar koju ste ikad videli!”

Verovaćemo kad vidimo ovaj gejming ekvivalent sletanja vanzemaljaca na Trg Republike. Ostaje nam da čekamo ovo iskustvo koje će nas zauvek promeniti do E3 ove godine kada će Bethesda verovatno u svom fazonu objaviti da je igra već dostupna. Fallout 4 VR je najavljen za HTC Vive, a da li će biti kompatibilan sa konkurentskom VR opremom ostaje da se vidi.

A vi, da li ste spremni za iskustvo bolje od svega što vam pada na pamet? Dobro je da nam nisu usadili nerealna očekivanja ovom izjavom.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top