PLAY! ; PLAY! Zine

Iz Bethesde javljaju da će Fallout 4 VR biti nešto najbolje na svetu ikada

Nema ništa bolje od realistične najave neke igre kao što je Bethesda upravo najavila Fallout 4 VR. Ako za neki igru kažete da je nešto “najneverovatnije što smo videli u životu” bolje bi im bilo da je tako, jer sad imamo ogromna očekivanja.

Bethesda je najavila VR verziju Fallout 4 na E3 sajmu prošle godine. Ništa nije predstavljeno od igre ali je obećano da ćemo je uveliko igrati za 12 meseci. Igra će se pojaviti na ovogodišnjem E3 a Pit Hajns je preneo uzbuđenje game directora Toda Hauarda koji je famozno izjavio da je “Fallout 4 VR je najneverovatnija stvar koju ste ikad videli u životu!”

Ne znamo za Hauarda, ali već sad u glavi imamo bar 10 stvari koje smo videli u životu a koje su neverovatnije od VR igre, ma kako bogovska ona bila. Ali čekajte, ima Hauard još toga:

“Ne možete ni da zamislite kako izgleda igrati u virtuelnoj realnosti Fallout 4 i koliko realistično izgleda sve što pogledate okretanjem glave. Oduvaće vas, to je najluša stvar koju ste ikad videli!”

Verovaćemo kad vidimo ovaj gejming ekvivalent sletanja vanzemaljaca na Trg Republike. Ostaje nam da čekamo ovo iskustvo koje će nas zauvek promeniti do E3 ove godine kada će Bethesda verovatno u svom fazonu objaviti da je igra već dostupna. Fallout 4 VR je najavljen za HTC Vive, a da li će biti kompatibilan sa konkurentskom VR opremom ostaje da se vidi.

A vi, da li ste spremni za iskustvo bolje od svega što vam pada na pamet? Dobro je da nam nisu usadili nerealna očekivanja ovom izjavom.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!