PLAY! ; PLAY! Zine

For Honor igrači ne igraju časno

Početni entuzijazam da će For Honor inspirisati igrače pokazao se kao neosnovanim. Ubisoft ima sve više problema sa AFK igračima pored već pomenutog auto-blok problema koji je delimično rešen.

Prošle nedelje Ubisoft Montreal je objavio svoj plan da se obračuna sa AFK farmingom. Igrači u sve većem broju pokušavaju da prevare igru kako bi ona mislila da aktivno učestvuju u borbi. Na ovaj način dobijaju nagrade bez truda, što urpropaštava kompletno igranje (za one koji se ne bave time).

Sistem je prilično analogan – vezivanje gumice oko stika kontrolera će biti dovoljno za jedno fino farmovanje. Postoje i naprednije taktike koje uključuju korišćenje skripti ali to je već previše truda za ovakvu glupost. Kako bi se izborio sa lenčugama farmerima Ubisoft je obećao da se unaprediti sistem prepoznavanja ovih mutnih radnji i da će pristupiti banovanju prestupnika.

To se naravno i desilo, pa je u prvom talasu banovano preko 1500 igrača na tri dana zbog AFK farminga. Sličnu pa i goru sudbinu može da dočeka još 4000 igrača koji su na spisku prestupnika i kojima je poslat mejl upozorenja pred ban. Igru i dalje prate kritike zbog brojnih slučajeva varanja i farminga, a tu su i dalje problemi sa serverima i konekcijom. Nadamo se da su to sve dečije bolesti koje će biti brzo preležane, s obzirom na to da je igra stvarno sjajna.

Naš Gaming Podcast

Facebook:

PLAY! Zine Instagram:

  • This monday sure feels like Friday The 13th with Jasonhellip
  • I got no clue whats going on but its sohellip
  • What is worse  little nightmares or great expectation? littlenightmareshellip
  • I dunno why but every time i see this uggohellip

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!