PLAY! ; PLAY! Zine

For Honor: novi PC update će sprečiti autoblok skripte

Iako su početna iskustva govorila da će igrači u multiplayeru biti pre svega časni u borbi, uvek se nađu kreteni koji kvare svima ugođaj varanjem. Ovo je update vezan za server i ne podrazumeva nikakav download.

Zbog dotičnih “igrača” Ubisoft je reagovao mini updateom za PC servere koji će popraviti probleme sa varanjem. Dotični problem je prilično ozbiljan i kvari svako igranje ukoliko naletite na varalicu. Dotični niži oblici života imaju instalirane autoblok skripte tako da će svaki vaš udarac biti blokiran. Iz Ubisofta se nadaju da će ovaj update rešiti problem i da će dotični likovi odustati od igranja na ovaj način.

To nije jedina stvar koju ovaj update treba da promeni. Pojedini vlasnici nVidia grafičkih karata su imali tehničke probleme pri puštanju igre u full screen modu. Čini se je ispravljanje ovog problema nije tako jednostavan, s obzirom da se na netu igrači i dalje žale na ovaj problem.

To je možda i glavni razlog zašto se očekuje još jedan update ovih dana. Nadamo se da ove tehnikalije neće oterati igrače koji su već krenuli da napuštaju igru iz veoma specifičnog razloga.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!