PLAY! ; PLAY! Zine

GDC 2017: Ni jedan čovek nije pokupio No Man’s Sky nagradu

Developeri igre No Man’s Sky su prošle godine postali poznati po obećanjima koja bi postidela i naše političare. Megahajpovana igra je ispala veliko razočarenje dok su momci iz Hello Games nestali dok se rulja ne raziđe.

Zato verovatno nisu ni očekivali da će dobiti neku nagradu na Game Developers Choice izboru. I opet su, kao i mnogo puta do sada, mislili pogrešno. Kolege su ih nagradile nagradom za najnovativniju igru godine, ali ni jedan čovek nije bio pristudan da je primi. Evo šta je jedan od dobitnika rekao u svoju odbranu:

 

Ekipa je bila na konferenciji, ali su bili ubeđeni da im se niko neće ni obratiti, pa nisu ni otišli na dodelu. Voditelj programa Tim Šejfer je strpljivo sačekao nekog da se pojavi, ali kako je ekipica bila na večeri, on je nagradu uzeo umesto njih. Nakon fine večerice oni su se vratili ali su malkice zakasnili.

Šon Mari iz Hello Gamesa je “objasnio” da je verovao da će ih organizatori unapred obavestiti ukoliko osvoje nešto, što se očigledno nije desilo. Ostali pobednici su se regularno pojavili, a ko je sve pobedio možete saznati OVDE.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!