Filmovi-Serije

Ghost in the Shell: pogledajte novi insert sa Skarlet Johanson u nevidljivom odelu

Skarlet Johanson ume da bije to svi znamo još iz Avengersa, samo nismo sigurni koje kostim nam se više sviđa, onaj od Crne udovice ili ovaj nevidljivi od Majorke. Duh u ljusci stiže uskoro u naše bioskope, pa je to baš lep razlog da se zabavimo prigodnim insertom gde Skarlet ubija u pojam neimenovanog kriminalca. Pogledajte insert iz filma u videu ispod:

U bliskoj budućnosti, Major (Skarlet Johanson) je savršeni vojnik – kiborg koji se bori protiv najvećih svetskih kriminalaca. Kada terorizam dođe do nivoa da može da hakuje umove ljudi i kontroliđe ih, Majorka je jedina kvalifikovana da ih zaustavi. Dok se sprema da spreči teroriste, ona saznajte da joj život nije spašen već da je ukraden. Ona postaje ljuta i odlučna da sazna šta se desilo. Slede zgode i nezgode.

Film je baziran na manga stripu “The Ghost in the Shell” gde je glavna junakinja Japanka, ali to nije problem uz malo holivudskog izbeljivanja. Film stiže krajem meseca, 31. marta u svetske bioskope.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top