Vesti

Ghost Recon: Wildlands oborio rekord u broju igrača u beti

Izgleda da Ubisoft može da počne sa trljanjem ruku jer su bete za Ghost Recon: Wildlands imale preko 6,8 miliona igrača! Ovo je novi rekord za beta fazu neke Ubisoft igre. Prethodni rekord je držala The Division beta koja je imala 6,4 miliona igrača.

Kad smo kod brojki, Ubisoft je otkrio da su igrači proveli ukupno preko 2 milijarde minuta igrajući se i da je više od 60 posto njih igralo kooperativno. U beti su igrači imali mogućnost da se bore u dve bolivijske provincije. To je samo delić prostora koji će biti na raspolaganju, što je potvrdio Ubisoft izjavom da je ovo najveća igra koju su ikad napravili.

Svi koji su igrali betu dobiće Unidad Conspiracy bonus koji dolazi sa tri ekskluzivne misije koje će biti dostupne nakon lansiranja igre. Da biste dobili taj bonus potrebno je da kupite i igrate igru najkasnije do 31. marta. Nadajmo se da Ghoste Recon neće imati probleme s kojima se susreće The Division i iz kojih nikako da se izvuče.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top