Filmovi-Serije

Guardians of the Galaxy 2: stigao je novi trejler!

Čuvari galaksije stižu za mesec ipo dana a već smo počašćeni sa više tizera, postera i trejlera, ali niko se ne bavi preterano zapletom. To i nije toliko loše jer u današnje vreme filmski studiji u želji da privuku gledaoce otkrivaju i previše.

Reditelj Čuvara, Džejms Gan, lično nadgleda montiranje promo videa kako bi sve bilo na nivou, a opet da se ne otkrije baš previše. Tako još uvek ne znamo baš radnju filma, osim da Star-Lord ide u potragu za svojim ocem i da se tu pojavljuju neki stari likovi (Nebula, Jondu).

Znako i da je glavni negativac neka zlatna nadmena gospođa, ali koja je njena tačna uloga niko još ne zna (bar ako je suditi po trejlerima). Izbačeni su i novi posteri najvažnijih likova iz filma, čisto da se podsetite ko je ko. Naravno pre svih tu je beba Grut:

Čuvare ćemo gledati i u Avengers: Infinity War koji je u planu za proleće iduće godine, a pre toga gledaćemo Guardians of the Galaxy Vol. 2 koji stiže u bioskope 5. maja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top