Filmovi-Serije

Guardians of the Galaxy 2: stigao je novi TV spot!

Bejbi Grut čuvari galaksije 2

Novi Čuvari galaksije stižu 5. maja i mi kao što se očekuje veoma smo uzbuđeni zbog toga. Zato nas je i oduševila vest da je izašao novi TV spot koji možete videti ispod:

 

Mali Grut dominira očekivano, ali tu su i nove scene. Polako počinjemo da se gubimo sa raznim verzijama koje stižu, pa tako postoji i insert iz filma Greatest pilot koji verovatno niste videli. Na njega se nadovezuje trejler koji kao da smo videli, ali se čini da ima i neke dodatke kadrove:

Ono što je nama najvažnije je da film do sada izgleda fantastično. Nadamo se da će Kris Pret i ekipa opet naterati sve nas da više puta idemo u bioskop. U nastavku Star-Lord upoznaje svog oca koga glumi Kurt Rasel, a i dalje čekamo da se iznenadimo sa najavljenom minijaturom Silvestera Stalonea.

Ekipu Čuvara galaksije ćemo gledati i u narednim Avengersima koji se upravo snimaju. Ipak, da ne trčimo pred rudu, prvo nas zanima Guardians of the Galaxy Vol. 2. Ako nas pitate 5. maj nikako da stigne!

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top