Filmovi-Serije

Igra prestola: prvi tizer najavljuje Veliki rat, a znamo i tačan datum emitovanja!

Stigao je prvi tizer za sedmu sezonu Game of Thrones koji je otvorio mnoga pitanja a dao malo odgovora.

Tizer, kao što mu samo ime govori, nije dugačak a likovi se ne pojavljuju na ekranu. Međutim, čujemo šta govore članovi različitih frakcija dok njihovi simboli prolaze ekranom. Čujemo Deneris, Sersei i Olinu, ali najvažniji momenat je na samom kraju. Pogledajte tizer u videu ispod:

Džon Snou ima šta da kaže na temu ratova kojima smo prisustvovali zadnjih šest godina. Oni su ništa u odnosu na ono što nas čeka, ako je verovati kralju Severa. Sprema se Veliki rat, i on je jedina stvar koja je bitna.

O kome to priča Snou? Da li misli na White Walkerse? Snou je jedini glavni lik koji se susreo sa njima i armijom Night Kinga.  Da li je na pomolu veliko ujedinjenje regiona u odbrani Vesterosa? To ćemo sve saznati 16. jula kada stiže 7. sezona Igre prestola. Po najavama nećemo dugo nakon toga čekati poslednju 8. sezonu jer bi ona trebalo da startuje već u septembru.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top