PC

Igrajte Battlefield 1 besplatno!

Ako do sada niste probali okršaje u Velikom ratu koji je doneo novi Battlefield, sada je prava prilika da uletite u akciju.

Iskoristite priliku i ovog vikenda igrajte besplatno Battlefield 1 sa ortacima ili solo. Od 3. do 5. marta PC i Xbox One igrači će imati priliku da isprobaju jednu od najboljih pucačina u poslednje vreme.

Xbox Live Gold članovi će imati pristup punoj verziji igre uključujući sve ratne priče u single player kampanji kao, uz kompletno multiplayer iskustvo. Svi achievementi i saveovi biće sačuvani ukoliko se odlučite da kasnije kupite igru.

PC trial verzija će biti dostupna putem Origina i može već danas da se skine. Trial verzija će trajati do 6. marta. Ovu verziju ćete moći da igrate 10 sati, a uključuje četiri multiplayer moda i pet mapa. Na raspolaganju će vam biti i dve ratne priče iz single player kampanje.

Ukoliko se odlučite za kupovinu igre putem EA Publisher Sale za vreme probnog perioda možete da računate na velike popuste.

Prva Battlefield 1 ekspanzija se očekuje ovog meseca, tako da je ovo savršeno vreme da se uključite u akciju. Najavljene su još tri DLC paketa, a jedan od njih se odigrava u Istočnoj Evropi.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top