PC

Igrajte besplatno Football Manager 2017 ovog vikenda!

Najviše volimo petkom vesti o besplatnim igrama koje možemo da igramo preko vikenda. Red je došao na Football Manager 2017!

Sega je upravo objavila da će najpopularnija fudbalska simulacija na svetu biti besplatna ovog vikenda za igranje. Iskoristite priliku da se navučete na igru zbog koje će vas se familija odreći preko novina, a devojka pobeći sa vašim najboljim ortakom.

Sve to će za vas biti nebitno jer ste se uhvatili jedne od najzaraznijih igara ikada napravljenih. Sega je obećala da trial verzija ima sve kao i ful verzija igre uključujući Classic mod i Fantasy Draft. U ovom fantazijskom modu imate mogućnost da sastavite drim tim i igrate protiv prijatelja onlajn.

Nakon što se magija završi u nedelju poželećete još, a to će biti moguće po duplo nižoj ceni od 20 evra. Sav vaš progres će naravno biti sačuvan, pa ćete to mile volje moći da trošite svaki slobodan sekund slobodnog vremena na karijeru menadžera.

Što se nas tiče vikend može da počne. Besplatno ne odbijamo!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top