Vesti

Imate još nekoliko dana da se prijavite za GameUP Indie Showcase

Kao što smo već najavili, 18. marta će se održati treći GameUp u organizaciji Mad Head Games, a u sklopu njega i Indie Showcase powered by Play!Zine!

Ovaj put GameUp će pokušati da premaši svoja prethodna izdanja i okupi još više zaljubljenika u igre, pa dođite da saznate najnovije vesti, slušate predavanja, upoznate ljude iz sveta izrade igara ili predstavite svoju igru!

U sklopu GameUp-a će se održati Indie Showcase gde možete da predstavite svoju igru, a jedini uslovi su da imate 15 minuta gejmpleja i da ste vlasnici barem 50 posto igre. Žiri će odlučiti o najboljim igrama, a za pobednike tu je čitav niz nagrada, sada sa dopunjenom listom, i nagrade su sledeće:

  • mesto u MadHeadGames Acceleratoru (program namenjen indie developerima)
  • karta i izlagačko mesto na konferenciji Reboot Develop
  • detaljno predstavljanje u Play!Zine
  • robne nagrade
  • garantovano mesto u predstojećem Indie Prize showcase na Casual Connect u Kijevu 2017.
  • dve besplatne all-access ulaznice na Casual Connect za umrežavanje sa plaćenim smeštajem u Kijevu

Za Indie Showcase powered by Play!Zine imate vremena da se prijavite do 12. marta pa požurite!

Vidimo se 18. marta u Domu Omladine u Beogradu!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top