Opisi igara

Internet se sprda sa Mass Effect: Andromeda greškama

Toliko truda uložiš u igru a svi samo pričaju o glupostima koje si zaboravio da ispraviš (ili je to fora?). Što bi rekli naši tabloidi, internet je eksplodirao! Pogledajte fantastično zabavne bagove i greške koje su ostale neispeglane pred izlazak. Neki jadni game tester će da bude razapet ispred centrale EA što nije ovo sve prijavio, a istoj sudbini mogu da se nadaju i scenaristi koji su zaslužni za neke zaista urnebesne dijaloge.

Možda je ipak bila greška pružiti igračima priliku da probaju igru putem Origin Accessa. Podsećamo igra još nije zvanično izašla, a očekuje se i day one patch koji će pretpostavljamo ispraviti sve ove zabavne stvari. Krenimo redom!

Gorila hod:

Nismo mogli da se odlučimo da li je ovako izgleda neko ko trči u WC ili je reč o sjajnom imitiranju hoda gorile:

Moje lice je umorno?

Jer na osnovu animacije lica iz sredine 90ih ne možemo da prepoznamo njeno pravo stanje:

Duhovi u svemiru?

Školski primer uvlačenja nekome u zadnjicu:

Pravilna upotreba oružja

Jer neke greške su jednostavno debilne:

Ovo su samo neki od bagova i grešaka zbog koji je neko upravo popio otkaz u EA. Nadamo se da je ovo samo “fora” da bi svi pričali o igri, i da će svi ovi propusti biti ispeglani odmah na početku.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top