PC

Izašao je Battlefield 1 DLC trejler

Za nešto više od 10 dana stiže prva ekspanzija za Battlefield 1, i po svemu sudeći izgledaće odlično. Sa novim mapama stiže i Francuska armija iz čijeg ugla ćete proživljavati neke od najkrvavijih bitaka Prvog svetskog rata. Pogledajte trejler ispod:

 

Pored francuske vojske tu su i nove mape o kojima smo već pisali:

Verdun Heights, gde se igrač nalazi u zapaljenim šumarcima uzvišenja Verdena koja gore zapaljena prvim baražima artiljerije u Prvom svetskom ratu, a ostatak bitke se razvija u napad na utvrđenje na uzvišenju.

Fort Vaux, gde je fokus na prvoj velikoj opsadi utvrđenja u Prvom svetskom ratu i borbama prsa u prsa u mračnom podzemlju istog.

Soissons, to jest jedan od najvećih tenkovskih napada u čitavom ratu, gde u ulozi francuske armije napadate grad Suason u Saint Chamond tenkovima, a postavka vremenskih uslova je letnji dan sa početkom oluje.

Rupture, i njegove zasede i već uništenom opremom iz ranijih perioda rata pokrivene livade, gde Francuzi pokušavaju da zauzmu ključne prelaze preko Aisne reke.

Nakon što vam trejler digne adrenalin, iskoristite mogućnost da besplatno igrate Battlefield 1 ovog vikenda i na vreme se uključite u borbu. Prvi DLC nazvan They Shall Not Pass stiže 14. marta.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top