Filmovi-Serije

Izašao je novi Baywatch trejler

Usporeno trčanje po plaži, zgodne devojke i nabildovani likovi. Sve se to ismeva u novom Baywatch trejleru.

Legendarna kemp serija sa Dejvidom Haselhofom dobila je svoju filmsku verziju. Ovog puta Mič Bjukenona glumi Dvejn Džonson, a tu je i Zek Efron, čisto da ima i golih muških tela pored žena. Najnoviji trejler ima više fazona nego svi trejleri do sada, jasno stavljajući do znanja da Baywatch ekipa ne shvata suviše ozbiljno sebe. To je sjajna vest, jer bilo bi zaista glupo praviti ozbiljan akcioni film sa manekenkama koje trče po plaži. Pogledajte novi trejler ispod:

Film Baywatch je ismeva sve one sulude stvari koje su likovi u seriji radili mrtvi ozbiljni. Prvobitno smo mislili da će ovo biti još jedna glupa akcija, ali nakon ovog trejlera očekujemo odličnu letnju komediju! Film stiže u bioskope 26. maja a do tada ćemo sigurno dobiti još informacija o filmu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top