PlayStation 4

Kopredsednik Naughty Doga napustio firmu!

Šta se to desi pa da neko posle 15 godina napusti uspešnu fimu? Da podsetimo, Naughty Dog je kompanija koja stoji iza Uncharted franšize i The Last of Us igre (za koji se sprema nastavak).

Sve je to ostavio Kristof Balestra, valjda željan odmora. U svom oproštaju koji možete pročitati na Naughty Dog sajtu, Balestra je naveo da napušta kompaniju kako bi  “proveo više vremena sa porodicom i sproveo u delo lične projekte.” Evo šta je rekao Kristof:

“Veoma je teško kad dođeš do saznanja da je došlo vreme da se odvojiš od karijere kako bi se posvetio ličnim ambicijama i projektima. Ovo sam uradio iz velikog poštovanja prema timu i njihovoj posvećenosti kompaniji i našim projektima. Došlo je vreme da provedem više vremena sa porodicom i napravim kreativnu rupu kako bih video čime mogu da je napunim (to će očigledno uključiti neko programiranje).”

Balestra se priključio kompaniji 2002. godine, kada je Naughty Dog bio najpoznatiji po igri Crash Bandicoot. Balestrin dugogodišnji kopredsednik Evan Vels preuzeće ulogu predsednika kompanije nakon zvaničnog odlaska Kristofa. Kompanija trenutno radi na standalone ekspanziji Uncharted: The Lost Legacy i na nastavku The last of Us. 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top