Filmovi-Serije

Life, svemirski horor sa Rajanom Rejnoldsom dobio je brutalni trejler

Imamo podeljena osećanja dok gledamo najave za film Life. S jedne strane reč je o sjajnoj ekipi glumaca koju predvode Rajan Rejnolds i Džejk Džilenhol, a s druge strane tu je kompletna primesa da ih juri svemirska slina, i sve to u bestežinskom stanju. Koliko je to zaista originalno, i kako to može biti bolje od Aliena koji je urađen još pre skoro 30 godina, a imamo i Ambis sa sličnom pričom na dnu mora. Kako to izgleda pogledajte u videu ispod:

Dodatnu dimenziju trejleru je dalo otkriće da su korišćeni određeni kadrovi iz Spider-Mana 3. Neki smatraju da je to čista lenjost i štednja para (ima tu istine), dok drugi video nešto više od toga. Ako se sećate, u trećem delu prijateljski komšija postaje zao nakon što ga obuzme neka sluz. Aha! Kao što vidite ovo je ustvari radnja kako je ta svemirska slina došla do Spajdija i napravila sav onaj belaj po gradu. Da, zvuči glupo, verovatno je ipak reč o uštedi.

Koliko je dobar saznaćemo vrlo brzo, film stiže u bioskope 24. marta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top