PC

Mandate of Heaven nas vodi na Daleki istok u Europa Universalis IV

Fanovi jedne od najvećih i najboljih grand strategija ove decenije, Europa Universalis IV, konačno su dočekali i da dobiju ekspanziju koja se u svoj svojoj veličini bavi Dalekim istokom, pogotovo velikim civilizacijama kao što su Kina i Japan.

Iako je bio deo igre, istok Azije je bio praktično samo “igralište” za igranje sa evropskim nacijama, ali će nova ekspanzija Mandate of Heaven imati pun fokus na ovim civilizacijama i igranjem sa njima.

Dolazi brdo novih mehanika za Ming Kinu, poput Imperial Decrees i Imperial Reforms. Tu su i tributi, koje vam mogu plaćati vaše komšijske države ukoliko ih naterate silom, i to mogu činiti u zlatu, ljudstvu ili monarh poenima.

Japanom vlada Shogun, a on je ko god od velikih gospodara drži Kyoto, i njemu se klanjaju na vernost svi ostali Daimyō feudalni gospodari. Mudrom politikom možete naterati svoje suparnike da počine Seppuku kako bi oni zadržali svoju čast, ali i vama uklonili konkurenciju.

Tu su i Mandžurci, kojima vladaju oblasni ratni gospodari i koje takođe možete, ukoliko ste dovaljno vojnički jaki, da okupite u jednu silu koja će vam pomoći u borbi.

Sve ovo i još puno, puno drugih novina stiže u Mandate of Heaven DLC za EU IV.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top