PLAY! ; PLAY! Zine

Marvelova serija Legion dobila je 2. sezonu

Ako ste preskočili novu superherojsku seriju Legion onda ste propustili dosta toga. Serija koja prati lika, tj. mutanta Dejvida Helera (Den Stivens, Lepotica i Zver) koji ima brojne specijalne moći koje su vezane za njegovo psihičko stanje. U prevodu, svi misle da je ludak.

Serija je do sada postigla ogroman uspeh, kako kod kritike tako i kod običnih geldalaca. To se prenelo na gledanost koja je rekordna, pa se činilo prirodnim da se naruči 2. sezona serije. Fanovi stripova seku vene na seriju, u svakom kadru traže skrivene reference, dok novi gledaoci uživaju u neobičnoj radnji. Ipak, postoji određeni strah da ova “neobična radnja” postane malo zamorna jer za sada svi uživaju u tome da nište ne razumeju, ali i taj efekat ima svoj rok trajanja. Showrunner serije obećava da će se zaplet otkriti do kraja sezone. Dakle nikome ništa nije jasno, ali lepo izgleda…

Ovo je prvi zajednički TV projekat Marvela i Foxa. S obzirom na početni uspeh, već se očekuju nove serije. Planira se još jedna serija smeštena u X-Men univerzum, a ona treba da izađe krajem godine. Serija će pratiti roditelje mladih mutanata koji moraju da beže od vladinih agenata.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!