PLAY! ; PLAY! Zine

Najavljen je StarCraft: Rematered!

Blizzard je odlučio da obraduje svoje fanove sa  remasterizovanom verzijom možda i najbolje strategije svih vremena!

Ispostavilo se da su silni tračevi koji se provlače još od prošlog leta bili tačni, Blizzard je zaista radio na peglanju bora skoro 20 godina stare igre. Remasterizovana verzija dolazi sa Brood War ekspanzijom. Za početak, pogledajte šta vas očekuje na leto:

Remasterizovana verzija donosi 4K grafiku, HD sinematike, unapređen audio i punu podršku za onlajn igranje, a tu je i još jedno besplatno iznenađenje. Sam gameplay igre neće biti diran. Pit Stilver, Classic Games senior producer je objasnio razloge remastera:

“StarCraft je i dalje veoma popularan, posebno u Koreji, i pored zastarele onlajn podrške, dotrajale grafike, zvuka i kompatibilnosti. Odlučili smo da ovo bude naše “ljubavno pismo” najvećim fanovima StarCrafta.”

Uz značajno unapređene vizuale, StarCraft remaster donosi i moderno povezivanje igre uključujući Blizzard App (nekada Battle.net) podršku, unapređene ladder funkcionalnosti, kao i mogućnosti striminga. 

Kao šlag na tortu, objavljeno je i da će Blizzard izbaciti novi patch 1.18 za StarCraft: Brood War nakon čega će StarCraft i Brood War ekspanzija biti besplatni! Remaster neće biti besplatan ali će biti kompatibilan tako da ćete moći da unapredite verziju na remaster sa svim snimljenim pozicijama. Remasterizovana verzija se očekuje na leto. Za sve informacije pratite Play!Zine.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!