PLAY! ; PLAY! Zine

Nepravda? Injustice 2 će imati mikrotransakcije!

Tabačina sa superherojima će imati svoju monetu u igri Source Crystal koju ćete kupovati za prave pare.

NetherRealm tvrdi da ovo neće biti Pay-to-Win sistem već će biti isključivo kozmetičke prirode. Izvorne kristale moći ćete da potrošite na tri stvari: skinove za borce, varijacije u boji skinova i transformisanje opreme.

Skinovi su prilično jasni, moći ćete da kompletno promenite izgled i glas lika kog koristite a da to ne utiče na njegove statistike. Ovo je nešto u stilu deluks edicije igre. Ovi skinovi su isključivo kozmetičke prirode i neće predstavljati nikakvu prednost u borbi.

Za pare ćete takođe moći da menjate kombinacije boja svojih boraca kao što možete videti na primeru Harley Quinn:

Transformisanje opreme će omogućiti menanje fizičkog izgleda nekog dela opreme, ali tako da to ne utiče na njegove statistike i kompletan gejmplej. Dakle plaćate vizuelna doterivanja.  Sve promene koje smo naveli su kozmetičke prirode, ali postoji još jedna stvar koja će moći da se plati a to je “ušteda vremena”.

Ako imate bar jednog lika na 20. nivou moćićete korišćenjem kristala da sve levelujete ostale likove do tog nivoa. Na ovaj način ćete uštedeti vreme i umesto da grajndujete vi jednostavno iskeširate i problem je rešen, a na NetherRealm bogatiji za pare koje ste donirali za kristale.

Pomalo smara ovaj novi pristup uzimanju para, iako (za sada) ne utiče na samo igranje. Nekad su se ovakve stvari otključavale ili davale odmah besplatno a sada je potrebno da se plaća. Da podsetimo Injustice 2 nije besplatna igra, i dalje se očekuje da platite igru koja pojedine delove sadržaja naplaćuje dodatno.

Injustice 2 izlati 16. maja za Playstation 4 i Xbox One.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!