Filmovi-Serije

Netflix otkrio prvi tizer za anime seriju Devilman Crybaby

Ukoliko volite neobične japanizme, onda je Devilman Crybaby anime nešto što ste dugo čekali. Netflix ima u pripremi animiranu seriju po motivima mange iz ’70-ih. Nije puno rečeno o radnji, ali ono što znamo iz starog stripa i animirane serije je da je reč o Akiri, momku koji otkriva demonsku masku koja mu daje demonske moći. On ih koristi da bi se borio protiv demona , jer “da bi porazio demone moraš da postaneš demon.” Da li će se i serija držati ovog zapleta ne znamo ali imamo prvi tizer:

Devilman manga je debitovala 1972. godine a iste godine je napravljena i animirana serija. Devilman Crybaby će biti dostupan globalno, ali se ne zna tačan datum. Zna se samo da je reč o ranom proleću 2018. godine, dakle za tačno godinu dana.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top