PLAY! ; PLAY! Zine

Novi Diablo 3 patch 2.5.0 donosi značajne promene

Iako je Overwatch trenutno prva zvezda, Blizzard nije zaboravio na svoje RPG čedo Diablo 3.

Novi patch 2.5.0 je izašao za PC i konzole i donosi brojne promene i unapređenja. Dve najveće novine su Armory i prostor za skladištenje materijala za kraftovanje.

Oružarnica omogućava čuvanje do pet različitih buildova po liku. Svaki bild će biti sačuvan zajedno sa svime što uključuje (soceted gems, skilovi, ali i Kanai’s Cube moći). Kad izaberete build koji želite da opremite ono što ste do sada nosili će se automatski skloniti u stash.

Mesto za ostavljanje crafting materijala praktično predstavlja poseban stash, tako da ćete moći do mile volje da skupljate kao hrčak “nikad se ne zna” stvari bez brige. Više se neće mešati crafting materijali sa ostalim stvarima koje čuvate.

Kad smo kod gomilanja itema, sada postoji još jedna vrsta Primal Ancients za igrače koji su završili Season journey i našli svu opremu potrebnu za željeni build. Po rečima Blizzarda ovi itemi su tu za high-level igrače kako bi imali čemu da streme. Primal Ancients itemi su dostupni i za igrače koji su stekli Paragon nivoe. Ovi itemi se mogu pronaći tek kada dođete do Greater Rifta 70 solo sa bar jednim od vaših likova.

Patch unosi izmene u Adventure Mode, uz brojne sitnije izmene. Za sve informacije posetite ovaj link. Sve ove novine su unete kako bi se igrači zadržali u igri, nakon što je Path of Exile postao opasan konkurent.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!