PLAY! ; PLAY! Zine

Novi Matrix film neće biti reboot

Nakon otkrića da će se snimati novi Matriks film prvobitna informacija je bila da će se raditi reboot. Srećom, to nije slučaj.

Novi Matriks ipak neće biti reboot, što znači da nećemo opet pratiti priču o Neu. To je sjajna vest za fanove koji su poludeli na vest da će se praviti nova verzija legendarnog filma.

Ono što je svakako tačno je da će u filmu glavnu ulogu imati Majkl B. Džordan (Creed), samo što neće biti novi crni Neo, već – Morfeus! Kako stvari stoje, novi Matriks će biti predstavak i baviće se ranim radovima Morfeusa koga u originalnom filmu tumači Lorens Fišburn.

Scenarista novog filma Zek Pen imao je par komentara na Twitteru gde jasno stavlja do znanja da se ne radi o rebootu, ali da se ide u pravcu pričanja još priča iz tog univerzuma:

Čini se da smo izbegli metak (u slowmotionu) kad je u pitanju inicijalna informacija. Prequel sa Morfeusom deluje kao interesantan koncept, nadamo se samo da film neće biti razočarenje kao ona dva Matrix nastavka za koje ćemo se praviti da ne postoje.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!