Filmovi-Serije

Novi Matrix film neće biti reboot

Nakon otkrića da će se snimati novi Matriks film prvobitna informacija je bila da će se raditi reboot. Srećom, to nije slučaj.

Novi Matriks ipak neće biti reboot, što znači da nećemo opet pratiti priču o Neu. To je sjajna vest za fanove koji su poludeli na vest da će se praviti nova verzija legendarnog filma.

Ono što je svakako tačno je da će u filmu glavnu ulogu imati Majkl B. Džordan (Creed), samo što neće biti novi crni Neo, već – Morfeus! Kako stvari stoje, novi Matriks će biti predstavak i baviće se ranim radovima Morfeusa koga u originalnom filmu tumači Lorens Fišburn.

Scenarista novog filma Zek Pen imao je par komentara na Twitteru gde jasno stavlja do znanja da se ne radi o rebootu, ali da se ide u pravcu pričanja još priča iz tog univerzuma:

Čini se da smo izbegli metak (u slowmotionu) kad je u pitanju inicijalna informacija. Prequel sa Morfeusom deluje kao interesantan koncept, nadamo se samo da film neće biti razočarenje kao ona dva Matrix nastavka za koje ćemo se praviti da ne postoje.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top