PLAY! ; PLAY! Zine

Otkačena akcija Baby Driver stiže ranije u bioskope

Nova akciona komedija Baby Driver stiže u bioskope ranije od najavljenog. To je sjajna vest ako volite otkačene filmove Edgara Rajta.

Ako vam ime ovog reditelja ne znači mnogo, značiće vam njegovi filmovi: Scott Pilgrim vs. the World, Hot Fuzz, Shaun of the Dead i The World’s End.  Ovaj sjajni engleski reditelj je poznat po fantastično stilizovanim i zabavnim filmovima, pa ništa manje ne očekujemo ni od Baby Drivera.

Film je prvobitno trebao da bude prikazan na kraju letnje sezone filmova kad se ispucaju svi blokbasteri, ali nakon hajpa nakon trejlera došlo je do promene.

Sada će film krenuti usred sezone letnjih filmova, 28. juna gde će pokušati da se pobije sa letnjim blokbasterima. Glavna konkurencija u tom periodu će biti novi Transformersi i Gru 3. Kako su u pitanju nastavci koji donose ipak malo drugačiju publiku, procenjeno je da u ovom terminu neće biti prave konkurencije.

Baby Driver ima sjajnu ekipu glumaca koja garantuju dobar film. Tu su Kevin Spejsi, Džejmi Foks, Džon Hem i Džon Berntal između ostalih. Najavljena su i cameo pojavljivanja nekih poznatih ličnosti, što garantuje da Baby Driver bude pravo letnje osveženje.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!