PLAY! ; PLAY! Zine

Otkriveno trajanje filma Justice League – spremite pelene

Novi film sa Betmenom i superherojima neće biti za one sa slabom bešikom.

Nekako morate da volite DC i njihovu tvrdoglavost. Iako im svi govore da su filmovi preozbiljni, premračni (sa nijansama plave) i predugi – oni i dalje furaju svoj fazon. DC odgovor na Avengerse dolazi sa neverovatnim trajanjem od 170 minuta! Trejler obećava akciju ali da li ona treba da traje baš toliko?

Letnji dan do podne, k’o preživi pričaće… Ovo su samo neke narodske izreke koje nam padaju na pamet. Da je film nešto najfantastičnije na svetu, nismo sigurni da bismo imali strpljenja da gledamo. Dobro, lažemo, Gospodar prstenova traje svaki po tri sata a bilo nam je malo (Hobit s druge strane…).

Ovo iživljavanje sa minutažom je specijalnost reditelja Zeka Snajdera, koji je Batman v Superman terao do 151 minuta. Director’s Cut je još duži… Ova mamutska dužina će se osetiti i u bioskopima. Ako se sećate Hobit je imao pauzu od 15 minuta na pola filma kako bi ljudi otišli u WC. Dužina će se, pored bešike, odraziti i na cenu ulaznice, pa se s pravom postavlja pitanje da li će neko hteti da plati oko 1000 dinara da gleda možda dobar film.

Šta vi mislite? Da li ste spremni da se otvorite za trosatni spektakl sa Betmenom i ekipom?

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!