Vesti

Overwatch je dobio novog heroja – Orisu!

Orisa je otkrivena bez previše pompe, ako njen dolazak poredimo sa najavljivanjem Sobre.

Iako su svi očekivali Doomfista, predstavljanje Efi Oladele, genijalne klinke naučnuce donekle je zbunilo fanove. Ispostavilo se da je Efi napravila Orisu kako bi se branila grad Numbaniu od napada Doomfista. Njenu priču pogledajte u videu ispod:

Orisa spada u tenk klasu, a njeno primarno oružje je Fusion Driver, a poseduje i defanzivne barijere kako bi zaštitila saborce. Ona takođe može i da usporava protivnike i da povećava napad saveznika. Ovaj ženski robot-kentaru je već sada igri u okviru Public Test Realma. Za više informacija o novom heroju kliknite OVDE.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top