PC

PlayerUnknown’s Battlegrounds dolazi na Early Access

Igra iz naslova spada u realativno nov žanr takozvanih “Battle Royale” pucačina koje su postale popularne preko Arma II i Arma III modova.

Developeri koji rade na PlayerUnknown’s Battlegrounds su Bluhol i Brendon Grin, i oni su upravo i zaslužni za rađanje ovog žanra njihovim Arma modovima, ali sada već duže vreme rade na ovom samostalnom projektu o kome danas pišemo.

Igra je već mesecima u fazi zatvorene bete, ali kojoj je bilo relativno teško pristupiti, tako da su mnogi znatiželjni igrači ostali uskraćeni za malo akcije u ovom zanimljivom šuteru. Ipak, čekanju je sada došao kraj jer igra 23. marta dolazi na Steam Early Acces, što znači da će svako ko želi, imati pristup igri već kroz dve nedelje, ukoliko naravno kupite odmah igru, koja trenutno košta oko 30 dolara.

Kao najava za Early Access, stigao je i novi trejler, gde možete videti delić onoga što vas očekuje u ovom haotičnom šuteru.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top