PLAY! ; PLAY! Zine

Playstation 4 4.5 update donosi Boost mod

Sutra je veliki dan za konzolaše. Očekuje se  da Playstation 4 firmware update sa oznakom 4.5 koji donese veliki broj unapređenja.

Za početak tu je mogućnost spajanja eksternog hard diska preko USB 3.0 konekcije. Neće biti potrebne nikakve dodatne instalacije, već ćete odmah pri konektovanju moći da ga koristite. To je spas za igrače koji konstatno moraju da vagaju šta je važnije da za update. Da podsetimo Fallout 4 update za PS4 Pro je težak 58 gigabajta!

Jedna od najbitnijih funkcija je Boost mod koji omogućava unapređivanje performansi na većinu igara pri igranju na PS4 Pro verziji. Ovo se pre svega odnosi na igre koje nemaju Pro patch koji omogućava korišćenje jačeg hardvera unapređene konzole. Iako je PS4 Pro skoro pa duplo jači od regularne četvorke, do sada nije bilo moguće da koristite ove dodatne resurse za igre koje nisu developeri unapredili za igranje. Sada je i to moguće, ali to ne garantuje bolje rezultate jer neke igre jednostavno nisu napravljene da rade na jačoj mašini, pa je neophodan patch. Za više informacija o ovoj opciji proverite šta kaže Sony na zvaničnom sajtu.

Update stiže sutra, a za sve informacije o njemu proverite zvanični sajt.

 

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!