PLAY! ; PLAY! Zine

Pogledajte prve slike iz Guardians of the Galaxy igre!

Telltale Games su otkrili prve fotke iz nove epizodne igre Guardians of the Galaxy. Igra stiže ovog proleća na na konzole, PC i mobilne uređaje. Ne zna se još uvek tačan datum izlaska, ali pretpostavljamo da će biti negde oko premijere filma Guardians of the Galaxy Vol. 2. Igra će biti epizodična kao što smo to već navikli do Telltalea. U tom formatu već su radili The Walking Dead i Batmana i pokazalo se kao veoma isplativ sistem.

Priča se vrti oko naših Čuvara galaksije koji žele da dođu do veoma moćnog artifakta. Svako želi predmet za sebe (slično kao u filmu), ali će ih pretnja negativca (koji je žensko) ujediniti u odbrani galaksije. Koliko smo do sada mogli da saznamo, igra neće pratiti Marvel univerzum, što znači da će biti odstupanja od priče. To možda i nije loše, jer će tako imati više slobodo u kreiranju priče koja je od ključne važnosti u Čuvarima.

Naravno, očekuje se da igra zadrži duh filma, što je već vizuelno primetno na osnovu fotki iz igre. Objavljeni su i glumci koji će davati glas ekipi, pošto su oni pravi iz filma ipak malo prezauzeti. Ekipi će glas davati: Skot Porter (Star-Lord), Emili O’Brajen (Gamora), Nolan Nort (Roket), Brandon Pol Els (Draks) i Adam Harington (Grut).

Telltale će otkriti više informacija danas na PAX East panelu. Ako je verovati informacijama, već za nedelju dana odabrani fanovi će moći da odigraju ranu verziju prve epizode na specijalnom događaju.

Budite uz nas za više informacija o Guardians of the Galaxy igri!

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!