PLAY! ; PLAY! Zine

Poznato je kad izlazi Full Throttle Remastered

Remasterovanje je u modi, pogledajte samo kako je dobro prošao Call of Duty: Modern Warfare.

Ove godine nas očekuje više remastera, nastavljajući se na tradiciju ušminkavanja starih igara koje mlađi nisu igrali, a stariji ih se sećaju sa nostalgijom. Nemamo ništa protiv izvlačenja legendarnih igara iz naftalina dok god to nije prosto dizanje rezolucije i prodaja magle.

Igra koja definitivno nije prosto našminkavanje je Full Throttle, legendarna avantura iz Lucas Arts kuhinje. U skladu sa sjajnim avanturama koje su tada izlazile ponovo na dolazi simpatični bajker Ben koji u bliskoj budućnosti (koja je verovatno već prošla, pošto je igra stara 22 godine) pokušava da opere ljagu sa svog imena, ali i svoje moto-bande.

U skladu sa remasterom na koji smo navikli u Secret of the Monkey Island, Day of the Tentacle i Grim Fandango, i ovde ćete moći prostim klikom da menjate izgled iz originalne igre i remastera. Nije samo grafika pretrpela šminku, remasterizovana je muzika i efekti tako da ćemo pred sobom imati sveže ispoliranu avanturu.

Ako pre-orderujete igru preko GOG-a dobićete 20 posto popusta na osnovnu cenu od 14.19 evra. Full Throttle Remastered izlazi 18 aprila.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!