PC

Prvi gejmplej snimak iz Middle-Earth: Shadow of War!

Prošle nedelje smo saznali da nam vrlo brzo stiže nova igra iz Tolkinovog sveta,  nastavak hita iz 2014. godine Middle Earth Shadow of Mordor naziva Shadow of WarIgra je naravno najpre otkrivena “slučajno”, i stiže nam već ovog leta, a danas imamo prilike i da vidimo prvi gejmplej snimak iz igre, koji traje dobrih 16 minuta.

U klipu imamo prilike da vidimo kako izgleda novi obogaćeni Nemesis sistem sa dodatkom Nemesis Fortress, gde igrači moraju da osmisle strategije kako bi osvojili tvrđave i izgradili ličnu armiju orkova.

U ovom prvom gejmplej snimku, vidimo kako Talion i Celebrimbor koriste moć “Novog prstena” kako bi prikupili vojsku za njihov napad na tvrđavu u planinskoj dolini Seregost. Uživajte:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top