PC

Prvi kadrovi iz stop motion avanture Harold Halibut

Stop motion tehnika se koristi u filmovima praktično od kada je i filma, i prvi stop motion film je bio The Humpty Dumpty Circus, napravljen 1897. godine (da, u 19. veku!).

U video igrama stop motion tehnika je korišćenja najčešće u p&c i drugim oblicima avantura, te je njihova estetika mnogima bila poslastica za oči zbog specifičnih makro kadrova i generalne atmosfere koja se stvara stop motion snimcima.

Harold Halibut je najnovija avantura koju imamo prilike da vidimo, a koja će koristiti ovu tehniku. U uvrnutom svetu ove igre, vi ste u ulozi domara Harloda, koji se nalazi na olupini svemirskog broda nasukanog na nepoznatoj planeti čiji je sastav gotovo isključivo voda.

Jedan od glavnih naučnika ove misije je i dalje na brodu, i ona će navoditi Harloda kroz avanturu kako bi zajedno pokušali da pokrenu brod i spasu se sa planete. Autori obećavaju inovativne i zabavne mehanike gejmpleja, sjajnu podvodnu atmosferu i britki samoreflektujući Haroldov humor.

Na osnovu prvogPAx  trejlera koji se pojavio danas, možemo reći da igra izgleda sjajno, a da zamišljleni i pogubljeni Harold izgleda kao lik koga ćemo brzo zavoleti. Igra bi trebalo da se pojavi u 2018. godini.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top