PC

Quake Champions će biti besplatna igra, a moći ćete i da je kupite?!

Dok čekamo zatvorenu betu, stižu nam nove informacije vezane za finalnu verziju igre.

Kako prenosi Polygon, Quake Champions će biti free to play, ali će postojati mogućnost kupovine igre. Ovo je napravljeno kako bi se omogućilo širokim narodnim masama izvan Amerike i Zapadne Evrope da takođe igraju novi Quake.

Ideja je da se besplatnim igračima pruži ograničen broj šampiona, dok bi ostale dobijali na određeno vreme plaćanjem in-game monetom. Kupovinom igre dobijate pristup svim šampionima bez ikakvog ograničenja.

I jedni i drugi igrači će se boriti na istim mapama i neće biti nikakvog uticaja na performanse njihovih šampiona u zavisnosti od toga da li su platili igru.

Ovo rešenje deluje fer i može da bude od ključne važnosti za preuzimanje primata na tržištu multiplayer pucačina. Na ovaj način ćete moći i da probate igru i kasnije se odlučite za eventualnu kupovinu. Sada igru očekujemo još više!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top