PC

Red Dead Redemption mapa stiže u GTA V!

Red Dead Redemption je jedna od najboljih Playstation igara, i jedan od najboljih nastavaka neke igre generalno. Ipak, uprkos svim nadanjima ova igra je ostala uskraćena za PC igrače.

U iščekivanju vesti da li će igre stići na PC, pojedini moderi su uzeli stvar u svoje ruke. Dok čitate ovo zavaljeni u fotelju, neki tamo zaluđenik kopira mapu čuvene igre kamen po kamen kako bi napravio verodostojnu repliku u vidu moda za Grand Theft Auto V!

Za sada se priča završava na kompletnoj originalnoj mapi, bez pominjanja sadržaja iz igre. Čini se da je ovo ipak previše vremena odvojeno za kreiranje krajolika gde neće biti ničega, ali ljubav ne zna za granice. Beta ovog moda se očekuje na leto, a najavljen je i tizer trejler. Ovo je ogromni trud za igru koju tehnički možete da igrate na PC-u koristeći PlayStation Now servis. Za više informacija o ovom modu kliknite na link ovde.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top