PC

Rocket League: Trejler za novi mod prikazuje brojne promene

Psyonix, autori Raketne lige, otkrili su da će igra dobiti novi besplatni sadržaj. Reč je o novom modu Dropshot koji stiže ovog meseca.

Za razliku od prethodnih prethodnih Rocket League takmičenja koja su bila inspirisana popularnim sportovima kao što su fudbal i košarka, Dropshot nije direktno vezan za neki sport. Prema rečima developera, originalno je zamišljeno da se novi mod igranja veže za odbojku ali je tokom rada ideja evoluirala. Sada imamo pred sobom originalni koncept u kojem je ideja da igrači svih nivoa težine uživaju u igri. Pogledajte kako izgleda novi mod u videu ispod:

Dropshot mečevi se igraju na osmougaonom terenu koji je podeljen po sredini po bojama timova. Ideja je da udarite loptu na suparnička polja i tako ih uništite. Lopta je u boji tima koji ju je poslenji udario. Ideja je da se unište polja tako da se napravi rupa kroz koju će se proturiti lopta. Kad se to desi tim koji je izgubio kreće sa resetovanim poljima dok suparnicima ostaju ošetećna polja iz prošle runde. Nema skupljanja boostova, nego se oni sami pune vremenom.

Nova disciplina stiže 22.marta i biće potpuno besplatna.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top