PC

Sledeći Battlefield 1 DLC vodi nas u Istočnu Evropu!

Nakon što se okušate u ulozi Francuza u prvoj ekspanziji They Shall Not Pass, Electronic Arts je objavio detalje o naredna tri DLC paketa.

Kao što znate prva ekspanzija stiže ovog meseca, iako još nije poznat tačan datum. Ovog proleća ćete gaziti po ratištima Zapadnog fronta kao francuski vojnik, a u narednim ekspanzijama posetićete i ostale delove Evrope uključene u Veliki rat.

Battlefield 1: In the Name of the Tsar

Nalazite se na strani Rusa na Istočnom frontu. Bićete deo Brusilovljeve ofanzive, najveće pobede ruske armije u Prvom svetskom ratu. Odigrala se u Galiciji, današnjoj Ukrajini.

Battlefield 1: Turning Tides

Treći DLC nas seli na more gde ćete učestvovati u pomorskim bitkama koje će nam konačno ponuditi ono što smo priželjkivali od World of Warships – borbu u vazduhu, na moru i kopnu odjednom! Najviše očekujemo od Gilipoljske bitke, neuspele invazije na Osmansko carstvo.

Battlefield 1: Apocalypse

Ne zna se puno o bitkama koje donosi ovaj DLC, osim da će verno dočarati sav pakao hemijskog ratovanja. Očekuju vas jedinstvena oružja i apsolutni horor rovovskog ratovanja. Očekuje vas apokalipsa!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top