PLAY! ; PLAY! Zine

Spider-Man: Homecoming ima nove postere

Ko zna šta bi bilo od Spajdermena da ga Marvel nije spasao pojavljivanjem u Captain America: Civil War. Da podsetimo, Sony je vlasnik Spajdermen licence koju je Marvel prodao davno, dok je još pravio filmove retko i loše. Po licenci Sony je u obavezi da u određenim vremenskim intervalima pravi Spajdi filmove ili se licenca vraća Marvelu. U tom stilu je i najnoviji poster koji prikazuje Spajdermena kako odmara u pauzi između dva časa u školi, dok u pozadini vidimo Starkovu “Avengers” zgradu.

Poslednji pokušaj sa Neverovatnim Spajdermenom je neslavno prošao (iako je Garfild bio prilično dobar) jer je praktično bio preslikana verzija prve trilogije Sema Rejmija. Zaista, jedina osoba koja je umirala češće od strica Bena su Betmenovi roditelji. Shvativši da takav pristup ne ide, a da Marvel pravi hit za hitom, Sony je ušao u pregovore i ustupio lik Marvel univerzumu. Za uzvrat se Marvel obavezao da pomogne Sonyju da napravi fantastičnog Spajdija u kome će se pojaviti i Iron Man.

Na leto nam tako stiže novi Spajdermen koji je prosto oduševio svojim debitovanjem u Marvel univerzumu. Bukvalno je ukrao svaku scenu u kojoj se našao. Nadajmo se da će i Spider-Man: Homecoming biti na tom nivou. Spajdi stiže 7. jula u bioskope.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!